Yandex.Metrica

SULTANGAZİ - ÇEKYAT & KANEPE YIKAMA
0 532 212 68 57

0 532 212 68 57

Sipariş vermek için Tıklayınız

Sultangazi-çekyat-kanepe-yıkama

Çekyat ve kanepe yıkama ciddiye alınması gereken bir işlemdir. Çekyat ve Kanepe kumaşları kir, mikrop ve bakteri tutmaya çok elverişlidir. Nasıl ki bir giydiğimiz eşyayı ikinci kez giymeden önce yıkıyorsak aynı şekilde devamlı kullanmış olduğumuz koltukları da belli periyotlarda yıkatmalıyız.Genellikle yaptığımız iş, elimize sabunlu bir bez alıp yada bir lif alıp bütün gücümüzle çekyat yada kanepelerimizi silmek olur.Hele eve acil bir misafir gelecekse yada bayram öncesi bu işler bir kabusa döner. Diyelim ki, çekyat ve kanepeleri silmek için yeteri kadar vaktiniz ve enerjiniz var, peki sonuç? Çekyat yada kanepeleriniz yüzeyi kurumaya başladığında, silme esnasında ( ki sildim zannettiğiniz kanepe ve çekyatların sünger kısmını daha da kirli hale getirdiniz! ) sünger kısmına yerleşmiş kir yüzeye kusmaya başlar. Peki sildiğinizde temizlenmiş gibi görünen çekyat veya kanepeleriniz neden tekrar kirlendi? Nedeni; Kanepe ve çekyatlarınız daima yüzeyden kurumaya başlar ve daha nemli olan iç yüzeyin nemini dışarıya doğru çeker. Bu esnada içerideki nem yüzeye çıkarken kiri de beraberinde getiriyor. Bazen, ilk defa profesyonel bir hizmet sunan Sultangazi Çekyat ve kanepe Yıkama ekibimize müşterilerimiz, "Yıkama bitip, kuruduktan sonra tekrar kir kusma yapar mı?" şeklinde soru yöneltmektedir. Profesyonel kuvvetli vakum makinesiyle defalarca (sünger kısmındaki kir tamammen çıkana kadar) su püskürtüp tekrar çekilen kanepe ve çekyatlarınızda, ekibimiz malesef! kusacak kir bırakmamaktadır.

Önemli olan kumaşın temizlenmesi değil, kumaşın altındaki süngerin temizlenmesidir.Kumaşı süngerin aynası olarak düşünebiliriz.Yüzeysel temizlik ilk saatlerde temizlenmiş gibi görünebilir, fakat bir süre sonra süngerdeki kir kumaş yüzeyine çıkacaktır.İşte bu sebepten dolayı firmamız fırçalama sistemi ile çalışmaktadır.Tüm işlerimiz garantilidir. Yıkama işlemi bittikten sonra eğer çekyatlarınız yada kanepelerinizde kusma, kokma gibi sorunlar ortaya çıkarsa, ücretsiz geri hizmet sağlayıp tekrar yıkama veya para iadesini Garanti ediyoruz.

Kışın hava şartları sert geçse bile 12 ay boyunca  Çekyat ve Kanepe Yıkama Hizmeti sunmaktayız.

Çişli Çekyat & Kanepe Yıkama

İdrar lekesi ve kokusu büyük bir sorundur. Yerinde temizleme hizmetlerimizden diğeri de çişli çekyat - kanepe yıkama hizmetidir. Sizin belirteceğiniz uygun zaman dilimlerinde, rahatsızlık vermeden büyük bir titizlikleçişli çekyat - kanepe yıkama veçişli çekyat - kanepe temizleme işlerimizi yapmaktayız. Sunduğumuz hizmetler arasında yerinde çişli çekyat yıkama ve çişli kanepe temizleme işlemleri önemli bir yer tutmaktadır. Evlerde genellikle kullanılmakta olan çişli çekyat veya kanepelerinizi yerinde Güvenli , Garantili ve Hijyenik bir şekilde yerinde yıkayıp temizliyoruz. Çişli çekyat yıkama yada, çişli kanepe yıkama işlemine başlamadan önce, profesyonel tip vakumlu ithal makinelerimiz ile çekyat üzerindeki tozlar ve kaba pislikler bu makine yardımı ile alınır. Daha sonra çişli çekyat üzerinde bulunan lekeler için özel organik bazlı leke çözücüler ile çişli çekyat yıkama işlemine başlamadan önce çözdürülmesi sağlanır. Temiz su verilip, durulama yapıldıktan sonra, son olarak vakum gücü yüksek makinelerimizle çişli çekyatın vakumlaması yapılır ve üzerinde bulunan kir, leke, bakteri ve mikroplar artık vakum makinemizin haznesinde hapsolur.

Sultangazi-çekyat-kanepe-yıkama

Günümüzde idrar lekesi ve kokusu çekyatlar için büyük sorun teşkil etmektedir.  Böylelikle bu çekyat ve kanepelerin temizlenmesi için gerçekleştirilen hizmetlerden bir tanesi de yerinde çişli çekyat ve kanepe yıkama hizmetidir. Sultangazi Çekyat ve Kanepe Yıkama olarak sizlerin belirleyeceği zaman aralığında, hiç bir rahatsızlık vermeksizin büyük bir titizlik içerisinde çişli çekyat - kanepe yıkama veya çişli çekyat - kanepe temizleme işlerini düzenli olarak yapıyoruz. Sizlere sunmuş olduğumuz hizmetlerimizin içerisinde yer alan çişli çekyat - kanepe yıkama ve çişli çekyat - kanepe temizleme hizmetleri önemi bir yer teşkil etmektedir.

İstanbul ili ve ilçelerinde evlerinizde kullanılmakta olan çişli çekyat yada kanepe yıkama işini , yerinde güvenli bir şekilde ve hijyenik olarak garanti altında yıkayarak temizliğini gerçekleştiriyoruz.Çişli çekyat ve kanepe yıkama işlemlerimize başlamadan önce ilk olarak profesyonel tip vakumlu  makinelerimizi kullanarak kanepe ve çekyatlarınızın üzerinde oluşan toz ve kaba pisliklerin alımlarını yapıyoruz. Sonraki işlem olarak çişli çekyat yada kanepe üzerinde yer alan lekelerin özel organik leke çözücüleri içermekte olan sıvı yardımıyla lekelerin çözülmesini sağlıyoruz. Çözülme sağlanan lekeler üzerine tekrar temiz su verilmesinden sonra durulaması yapılır. Vakumlama makinelerimiz ile koltuk üzerinde kalmış olan kir, bakteri, leke ve mikroplar vakum makinemizden geçerek yok olurlar.

Sultangazi Çekyat ve Kanepe Yıkama olarak  çişli çekyat ve kanepe yıkama işlemlerinizi kesinlikle kendi başınıza  ve işlerini baştan savma yapan firmalar ile yaptırmamanızı tavsiye ediyoruz. Ne yazık ki günümüzde bazı çişli çekyat ve kanepe yıkama firmaları işin gerektirdiği malzemeleri kullanmayarak işin hakkını vermemektedirler. çişli çekyat ve kanepe yıkama işi de profesyonellik gerektiren bir iştir. Net bir şekilde söyleyebiliriz ki bu işi bilen bir firma ile yapılması gerekir. Biz Sultangazi Çekyat ve Kanepe Yıkama olarak İstanbul’da çişli çekyat ve kanepe yıkama işinde yüzde 100 güven ve müşteri memnuniyeti prensibi ile çalışmalarımızı uzman personellerimiz ile yürütmekteyiz. Çişli çekyat ve kanepe yıkama işlemlerinin yanı sıra, çay lekesi, şarap lekesi, kola lekesi, yemek sosu lekesi, kahve lekesi, meyve lekesi, mum lekesi, boya lekesi, ve ruj lekesi gibi zor görünen lekelerin hepsini temizleme imkanına sahiptir. Sultangazi Çekyat ve Kanepe Yıkama olarak biz hizmet prensiplerimize uymayan hiç bir personel ile çalışmalarımız sürdürmüyoruz. Her zaman sizlerin güvenine layık olmak adına, güvenilir, hijyene önem veren personeller ile sizlere hizmetlerimizi sunmayı bir borç biliriz.

Çişli Çekyat & Kanepe Nasıl Temizlenir, Nelere Dikkat Edilmelidir ?

Sultangazi Çekyat ve Kanepe Yıkama şirketi olarak, bu ciddiyetteki çişli çekyat- kanepe yıkama ve çişli çekyat- kanepe temizleme işlerini kendi başınıza yapmamanızı önemle tavsiye ediyoruz. Maalesef bazı çişli koltuk yıkama firmaları bu konuda günü kurtarmak adına, o an işin gerektirdiği değil, ellerinde ne varsa onu kullanıp, işin hakkını vermeden istanbul da gidilen yerden süratle çıkmışlardır. Halbu ki biz bu tarz konularda çok dikkat etmeliyiz. Bu ciddi bir iştir ve kesinlikle güven duyulan profesyonel kişi ve şirketlerce yapılmalıdır. Bazı ucuzcu çişli çekyat- kanepe temizleme şirketlerinin de bu tarz çişli çekyat- kanepe temizleme hizmetleri verdiğini bilmekteyiz, ancak evlerdeki bu tarz yapılan temizleme işlemleri sonrasında, sıkça aranmaktayız. Nedeni ise yeterli hijyen sağlanamamasıdır. Istanbul ilinde çişli çekyat- kanepe yıkama tekniğinde özellikle ülkemizde çişli kanepe ve çekyat yıkama da uygulanan yanlış işlem sonucu, çişli çekyat- kanepe uzun süre koku, lekelerin tekrar yüzeye çıkması ve çişli çekyat ve kanepelerin çürümeyle karşı karşıya kalmasına sebep olunuyor. Çişli çekyat ve kanepe yıkama temizlik makinelerimiz, ölçülerinin küçük olması sebebiyle kullanım kolaylığı sağlamaktadır. 2400 W güçlü emiş motoruyla çişli çekyat- kanepelerin diplerindeki kirleri alır, su püskürtme ve özel şampuanlı temizlemesi sayesinde çekyat ve kanepeler yeniden ilk görünümüne kavuşur. Pratik taşıma arabası sayesinde çişli kanepe ve çekyat yıkama işlemlerinde kolay manevra yeteneğine sahiptir. Ekstra ses yalıtım sistemi sayesinde düşük ses seviyeli temizlik makinesidir ve ithaldir. En önemlisi de, zeminde iz bırakmayan özel tekerleklere sahiptir ve gidilen mekanın zemininde iz kalmaksızın güven ile temizleme işlemlerimizi bitirmekteyiz.

Sultangazi-çekyat-kanepe-yıkama

Güvenilir Çişli Çekyat & Kanepe Yıkama Firmaları Seçimi

Sultangazi Çekyat ve Kanepe Yıkama şirketi olarak, sektöründe % 100 güvene ve insani ilişkilere dayalı anlayış ile temizleme hizmeti vermeyi hedeflemiş bir şirketiz. Firmamız yağ lekesi, şeker lekesi, kalem lekesi, çay lekesi,kan lekesi, mum lekesi, meyve lekesi, kahve lekesi, şarap lekesi, kola lekesi, yağ lekesi, yemek sosu lekesi, pas lekesi, kireç lekesi, boya lekesi ve ruj lekesi gibi inatçı lekelerle büyük ölçüde başa çıkabilmektedir. Hizmet sektörünün en önemli kollarından birisi de hiç kuşku yok ki çişli çekyat - kanepe temizleme ve çişli çekyat - kanepe yıkamanın güven dolu hizmetleridir. Her ne şekilde olursa olsun aradığınız çişli çekyat- kanepe yıkama firmalarına güven duyma konusunda büyük tereddüt yaşadığınızı biliyor ve bizzat şahit oluyoruz. Gidilen işten istanbul içerisinde 40-50 TL kazanmayı kazanç sayan bu kişiler maalesef ki sizlere sinir harbi yaşatırlar. İşi beğenmediğiniz için paranızı doğal olarak çişli çekyat- kanepe yıkama firmalarından geri istersiniz, fakat bunu da asla yapmazlar. Doğal olarak çaresizce bizi ararsınız. Sizlerin de 20-30 TL daha ucuza temizlik yaptırmak hakkınız olabilir, ancak güncel hayatımızda istanbul ilinde bu işi minimum 100 TL civarlarında yapan ve işinin ehli çişli çekyat- kanepe yıkama firmaları nezdinde yaptırılması taraftarıyız. Günümüz Istanbul kentinde sadece hizmet sektöründe değil, maalesef her alanda insanlarda güven sorunu bulunmaktadır. Bizler, bu güven sorununu ortadan kaldırmak için biliyoruz ki, kişilere verilen sözler tutulduğunda, kaliteli bir hizmet sunulduğunda ve bu anlayış devam ettiğinde, kişilerin de güveni artacaktır. Sizlerin güvenine layık olmak ve güvenilir kalmak tek ve değişmek hedefimizdir. Bu hedefimize uymayan hiçbir personel ile yolumuza devam etmediğimizi bildiririz. Bu fikrimizle, sizlerin güvenine layık olmak için titiz, temiz, güzel ahlaklı, güvenilir olan çalışanlarımız ile sizlere bu hizmetleri sunmaktayız.

Çişli Çekyat-Kanepe Yıkama Fiyatları, Çişli Çekyat & Kanepe Temizleme Ücretleri

Evler için çişli çekyat- kanepe yıkama fiyatları ve çişli çekyat- kanepe  temizleme ücretleri, gidilen yerin koşullarına, temizlenecek yerin bazen metrekaresine, bazen de yapılacak iş adedine göre değişmektedir. Normalde diyelim ki Istanbul da ki evinizde çişli çekyat- kanepeniz var ve bir ihtimal yıkama servisi çağırdınız. Telefonla aradığınız bu şirketleri daha önceden hiç duymuş muydunuz? Telefonda size hiç soru bile sormadan, direkt Istanbul içine 30- 40 TL fiyat verebilmektedirler. Günümüz koşullarında size servise gelecek olan çişli çekyat - kanepe yıkama firmaları sadece yanında getirdiği işçiye ve ulaşım için harcanan paraya bakarak fiyat verir ve işi ucuza kapatır.Uygun ekipman ve profesyonel personelimizle, hizmetinize talibiz. Siz arayın, bizlerde en kısa sürede sizlere yardımcı olalım. Marmara Bölgesi ve İstanbul genelinde bütün otel, pansiyon, öğrenci yurdu halı yıkama ve temizleme, cami halısı yıkama, ayrıca yerinde ve evde halıfleks yıkama - temizleme, yerinde çişli koltuk yıkama – sandalye temizlik, çekyat temizleme işleri büyük bir titizlik ile yapılır. İşinde profesyonel ve tecrübeliçişli çekyat- kanepe yıkama personelimiz sayesinde hızlı servisimiz ile hizmetinizdeyiz ve bir telefon kadar yakınınızda olduğumuzu belirtiyoruz. Her türlü görüş, öneri ve talepleriniz için telefonlarınızı bekliyoruz. Sizde çişli çekyat- kanepe yıkatırken macera aramak ya da beklenmedik olumsuz sürprizlerle karşılaşmak istemiyorsanız, Istanbul genelindeki birçok müşterimiz gibi bizi seçmelisiniz. Firmamızın referansı, çişli çekyat- kanepelerini , çişli koltuklarını yerinde yıkadığı müşterilerinin yüzlerindeki tebessümleri ve ardından açtıkları teşekkür telefonlarıdır. Yılların vermiş olduğu tecrübenin sağladığı kaliteli, hızlı ve sıfır hatalı hizmetlerimiz sayesinde, bugünlerimize temiz bir geçmiş ile geldik. Istanbul da sizlere daha iyi ve daha verimli hizmet sunabilmek için, profesyonel çişli çekyat- kanepe yıkama kadromuz ile çişli çekyat- kanepe temizleme teknolojilerini yakından takip ediyoruz. 

Sultangazi-çekyat-kanepe-yıkama

Çekyat & Kanepe Yıkama Aşamaları

1. Islatma

Bu aşamada antibakteriyel ve oksijen bazlı deterjan karışımını  koyduğumuz püskürtme aracımız ile kumaşın ıslanmasını sağlarız.Islatma bittikten sonra 5 dakika bekleriz. Bu sayede kirler ve lekeler yumuşar.Çekyat ve kanepe yıkama için bu ürünleri kullanmamızın sebebi yıkamadan sonra aylar geçse bile kumaşın antibakteriyel kalması ve bakterilerle savaşmasıdır.

2. Fırçalama

Bu aşama en önemli aşamadır.Çekyat veya kanepe kumaşında en ufak bir kir en ufak bir koku v.b kalmayana kadar fırçalanır.Bu sayede çekyat yada kanepelerdeki kirler kumaştan ayrılır.Fırçalama işlemi işin içine eklendiğinde daha çok emek harcanır bu yüzden bir çok firma bu sistemden uzak durur.Çekyat ve kanepe yıkama sektöründe fırçalama sistemini kullanmayan firmalara itibar etmeyin.

3. Vakumlama

Bu Aşama da çok önemlidir. Eğer su iyi çekilmez ise  koku ve kusma yapabilir.Bu aşamada çekyat kumaşının 5  cm altına kadar inen temiz suyu kirli su olarak makinemizin kazanına çekeriz.Bu sayede kirlerden arınmış olur ve bu sistem çekyat ve kanepeleriniz temizlenene kadar devam eder.Çekyat ve Kanepelerin temizlendiğini ise vakum makinesinin ucundaki apartın içinden geçen suyun renginden anlamaktayız. Eğer suyun rengi siyah veya kahverengi ise hala daha kumaşta kir var demektir ve yıkama işlemine devam edilir.

Bizlere ulaşacağınız anahtar kelimeler: çekyat-kanepe yıkama - çekyat-kanepe temizleme - çekyat-kanepe silme - çekyat-kanepe temizleme firmaları - çekyat-kanepe temizleme şirketleri - çekyat-kanepe temizleme firmalarının telefon numaraları - çekyat-kanepe temizleme fiyatları - en iyi çekyat-kanepe temizleme firmaları - çekyat-kanepe yıkama firmaları - çekyat-kanepe yıkama şirketleri - çekyat-kanepe yıkama firmalarının telefon numaraları - çekyat-kanepe yıkama fiyatları - en iyi çekyat-kanepe yıkama firmaları - çekyat-kanepe silme şirketleri - çekyat-kanepe silme firmalarının telefon numaraları - çekyat-kanepe silme fiyatları - en iyi çekyat-kanepe silme firmaları gibi kelimelerden bizlere ulaşabilirsiniz